lørdag den 15. januar 2011

De sidste fra 2010

Inden jeg viser jer de sidste 2 LO's fra 2010, så synes jeg lige at jeg vil dele min glæde over et par overraskelser med jer. Da jeg kom hjem fra skole i går (fredag) kunne jeg se at der stod papkasser og noget computer halløj på køkkenbordet. Så jeg troede at det alt sammen var dele til den computer Theis er i gang med at bygge, men Theis rystede bare på hovedet og sagde de kun den ene pakke var til ham - de andre 2 var til mig... Men jeg havde ikke bestilt noget over nettet! Det viste sig at være en Eva Solo vandkaraffel (I ved dem der med frakke på) som jeg har købt for nogle point jeg har tjent ved at svare på spørgeskemaer en gang imellem - lækkert:) Den anden pakke var faktisk ikke til mig men derimod til Karoline. Inden jul havde Legekæden på deres hjemmesider en konkurrence omkring Sylvanian Families - og Karoline (eller rettere jeg, for Karoline ved ikke noget om det) har så vundet et lækkert sminkebord til Sylvanian Families. Det er så fint og med masser af tilbehør. Eneste problem er at Karoline faktisk ikke har nogen Sylvanian Families... Måske skal der rettes op på det til hendes fødselsdag...hmmm... :) I hvert fald et par dejlige overraskelser på en fredag:)

Nå, men ikke mere snik snak;)

Med de 2 LO's i dette indlæg så er jeg endelig kommet til vejs ende med mine bedrifter udi scrappens fantastiske verden for 2010. Håber på endnu flere dejlige timer med denne skønne hobby i 2011:)

Lækkert LO med en lækker dreng og nogle søde monstre:) Jeg er rigtig godt tilfreds med dette LO. Egentlig havde jeg tænkt at der skulle være noget tekst over til venstre, men syntes alligevel ikke at det behøvedes. Det 1-øjede monster fik lige et flot, nyt øje. I love it:)

Endnu et lækkert LO:) Dette billede har lagt i bunken længe og jeg har ikke vidst hvordan det skulle gribes an, men vupti-dupti pludselig så var den der, og jeg er rigtig godt tilfreds. Synes det hele er gået op i en større enhed. I love it:)

Så er 2010 over and out, og der kan nu blive plads til 2011:)

1 kommentar:

Marianne sagde ...

Super dejlige LOs :)
Der ligger lidt til dig på min blog :)