torsdag den 20. januar 2011

Award

Ihhh, hvor er jeg heldig:) Jeg har nemlig fået en fin award af Marianne (http://thescrapcat.blogspot.com/) og følgende ord med på vejen:
Hun er vildt god til white space - og til at få brugt sine ting på en rigtig kreativ måde. Også et fedt sted at finde inspiration.
Jeg er rigtig glad for den og de fine ord - takker mange gange:)

Med sådan en award følger visse forpligtigelser, fortæl 8 ting om dig selv og giv awarden videre til 8 scrappere. Som nævnt ved sidste award så er jeg meget imod sådan noget kædebrevs-halløj, så jeg giver ikke awarden videre, men her er 8 ting om mig:
- jeg er rødhåret. Som teenager gjorde jeg oprør imod det og farvede mit hår sort. Nu er jeg dog meget glad for mit røde hår:)
- jeg smider altid skoene når jeg skal danse til en fest, da jeg har det bedst på falde futter og kun tager høje hæle for at være fin.
- jeg hader stavefejl og grammatiske fejl, ISÆR i bøger, breve osv.
- jeg hader tanken om at min lillebror gerne vil udsendes til Afghanistan, men kunne aldrig finde på at (forsøge) snakke ham fra det.
- jeg boede sammen med mn kæreste på hans værelse hos svigerforældrene i knap et 1 år mens vi totalrenoverede vores hus lige efter overtagelse - jeg gør det ALDRIG igen.
- jeg spiser aldrig endeskiven af rugbrød og franskbrød
- jeg er vild med engelske krimiserier, især Barnaby.
- jeg elsker at gå rundt med bare fødder.

Håber du lærte lidt nyt om mig:)

Og nu lidt scrap:) Lige nu kører der på The Scrap Cat forum et tema som hedder: Brug dine ting! og det er rigtig godt. Jeg har indtil videre lavet 6 bidrag og jeg satser stærkt på at jeg får lavet mange flere... Elsker at bruge lister og kunne strege ud efterhånden... Disse LO's bliver ikke vist her på bloggen i dag, men jeg har dog lidt til øjet, nemlig 1 LO lavet inden jeg begyndte på listerne.

Hver fredag når Karoline blliver hentet i børnehave så kører vi ned til købmanden hvor vi køber fredagsslik. Når Nikolas så er blevet puttet om aftenen så får Karoline lov til at gå amok i sukker;) Hun elsker at hygge med snolder og dynen på sofaen sammen med mor og far uden Nikolas:)

Kig snart forbi igen:)

1 kommentar:

Marianne sagde ...

Nåh.... hvor er hun bare kær :) :)